TikTok Videosu Nasıl Keşfete Düşer?

TikTok Videosu Nasıl Keşfete Düşer?

 

TikTok, pek çok kullanıcının severek kullandığı bir platform haline gelmiştir. Durum böyle olunca milyonlarca kullanıcı bu platform üzerinde popüler olmak istemektedir. TikTok’ta popüler olmanın yollarından biri de paylaşmış olduğunuz videonun Keşfet bölümüne düşmesidir. Keşfete düşen videolar sizi takip etmeyen kullanıcılar tarafından da görüntülenebilmektedir.

TikTok keşfete düşme birçok TikTok kullanıcısının hayalidir. Keşfete düşen videolar sayesinde popüler olan sayısız TikTok kullanıcısına rastlayabilirsiniz. Videonuzun keşfete düşmesi için öncelikle kaliteye önem vermeniz gerekmektedir. TikTok kullanıcıları kaliteli ve eğlenceli olan videolara etkileşim vererek Keşfete düşmesine yardımcı olmaktadır.

Keşfete düşebilmek için yapmanız gereken bir diğer işlem ise düzenli olarak içerik yüklemektir. Düzenli olarak içerik yüklediğinizde TikTok algoritması tarafından daha fazla ön plana çıkabilirsiniz. Bu durum da sizlerin keşfete düşmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca videolarınızın altına etiket eklerken güncel olan popüler etiketleri eklemeyi ihmal etmemelisiniz. Bu etiketler sizin daha fazla etkileşim almanıza ve dolayısıyla keşfete düşmenize yardımcı olacaktır.

 

Keşfete Düşmek İçin Etiketler Nasıl Belirlenmelidir?

TikTok keşfete düşme olasılığını artırmak için etiket kullanmanız büyük önem arz etmektedir. Paylaşacağınız videoların altına ekleyeceğiniz etiketler sizlerin takipçiniz olmayan kullanıcılara da ulaşmanızı sağlayacaktır. Bu etiketleri seçerken ise dikkat etmeniz gereken bazı durumlar bulunmaktadır.

Öncelikle güncel ve popüler etiketler kullanmanız gerekmektedir. Popüler etiketleri, Keşfette bulunan videolardan kolaylıkla görebilirsiniz. 3’ten az, 15’ten fazla etiket kullanmamalısınız. Bu durum videonuzun alabileceği etkileşimi olumsuz yönde etkileyecektir. Etiket seçimi yaparken videonuzun amacını ve hedef kitlenizi göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Farklı konularda kullanılan etiketleri eklemek size fayda getirmeyecektir. Bu gibi durumları göz önünde bulundurarak siz de TikTok videonuzun daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

 

TikTok Videosu Keşfete Düştüğünde Ne Olur?

TikTok kullanıcıları Keşfete düştüklerinde nasıl sonuçlar alacaklarını merak etmektedirler. TikTok keşfete düşme gerçekleştikten sonra paylaşımınız sizin takipçiniz olmayan kullanıcılar tarafından da kolaylıkla görüntülenebilecektir. Keşfet bölümünde gezinen kullanıcılar sizin videonuzu görecek ve beğenmeleri durumunda etkileşim verip hesabınızı takip edebileceklerdir.

Keşfete düştükten sonra ne kadar etkileşim ve takipçi kazanacağınız ise tamamen paylaşımınızın kalitesine bağlıdır. Kaliteli bir paylaşımınız keşfete düşerse bir anda binlerce etkileşim ve takipçiye kavuşmanız mümkün olacaktır. Bu nedenle paylaştığınız videoların kalitesine dikkat etmeniz gerekmektedir.

 

TikTok Keşfete Düşmek İçin Bazı İpuçları

TikTok keşfete düşme ihtimalinizin artması için bazı ipuçlarını dikkate almanız gerekmektedir. Keşfete düşmek sizlere iyi etkileşimler kazandırabileceği gibi popüler bir hesap haline gelmenize de yardımcı olmaktadır. Videolarınızın keşfete düşmesi için popüler şarkı ve dublajları videonuzunda kullanmanız gerekmektedir. Bu durum keşfete düşme şansınızı mutlaka artıracaktır.

 

Keşfete düşmek için yapmanız gereken bir diğer işlem ise popüler olan hesapların paylaşmış olduğu videolar ile düet yapmaktır. Düet yaptığınız videoyu paylaşarak keşfete çok daha hızlı ve kolay bir şekilde düşebilirsiniz.