Likee Nedir?

Likee Nedir?

 

Likee uygulaması, dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan, video oluşturma ve paylaşım platformudur. Bigo Technology tarafından geliştirilen ve sunulan bu platform sayesinde kendinize özgü videoları platform üzerinde paylaşarak diğer kullanıcılarla etkileşim halinde olmanız mümkün olmaktadır. Bu uygulamanın 2021 yılı itibariyle 500 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır.

Bu platform, android ve ios cihazlara ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. Likee platformu, ara yüz ve çalışma bakımından popüler olan TikTok uygulamasına benzetilmektedir. Bu yönüyle pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeniyle kullanılmaktadır. Bu uygulama sayesinde özel efektleri videolarınıza uygulayarak eğlenceli vakit geçirmeniz mümkün hale gelmektedir.

 

Likee Nasıl Kullanılır?

Likee uygulaması, sahip olduğu basit ara yüz sayesinde herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilmektedir. Öncelikle mobil cihazınıza indirdiğiniz Likee uygulamasını açarak sol üst kısımdan üye olmanız gerekmektedir. Google ve Facebook hesaplarınızla hızlı bir şekilde oturum açabileceğiniz gibi hızlı kaydol seçeneği ile de platforma kaydolmanız mümkündür. Eğer uygulamanın tüm özelliklerini kullanmak istiyorsanız hesabınızla kaydolmanız gerekmektedir.

Uygulamaya kaydolduktan sonra giriş işlemini gerçekleştirerek karşınıza çıkan ipuçları bölümünü atla yazısına tıklayarak atlamalısınız. Daha sonra karşınız takip etmeniz için önerilen profiller çıkacaktır. Bu profillerden dilediğinizi seçerek başlat butonuna tıklamanız gerekmektedir. Tüm bu işlemlerin ardından artık platform kullanılmaya hazır hale gelecektir. Ana sayfaya ulaşmak için sol alt kısımda bulunan simgeye tıklamanız yeterli olacaktır. Bildirimler ise sağ üst kısımda yer almaktadır.

 

Likee Hangi Özelliklere Sahiptir?

Likee uygulaması, özellikleri bakımından TikTok uygulamasına benzemektedir. Likee uygulaması ile renk ve görüntü efektleri eklediğiniz videolarınızı profilinizde paylaşabilir ve diğer kullanıcıların paylaşımlarına etkileşim verebilirsiniz. Ayrıca bu uygulama ile videolarınıza emoji, yazı ve müzikler de eklemeniz mümkündür.

Likee uygulaması sizlere canlı yayın yapma fırsatı da tanımaktadır. Bu uygulama sayesinde canlı yayınlarınızda sevenleriniz ile bir araya gelebilir ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Ayrıca uygulamada bulunan trend özelliği sayesinde takip etmediğiniz kullanıcıların videolarını görmeniz de mümkün hale gelmektedir. Trend bölümü aynı zamanda sizin paylaştığınız videoları da takipçiniz olmayan kişilere ulaştırabilmektedir.

 

Likee Kullanmak Hangi Avantajları Sunar?

Likee uygulaması, kullanıcılarına birçok avantaj sunmaktadır. Öncelikle eğer TikTok’a alternatif bir platform arıyorsanız mutlaka Likee üyeliği açmanız gerekmektedir. TikTok ile olan benzerlikleri sayesinde çoğu kişi Likee üyeliği açarak bu platformu kullanmaktadır. Likee sizlerin çok daha eğlenceli vakit geçirerek sosyalleşmenizi sağlamaktadır.

 

Likee uygulaması sayesinde boş zamanlarınızı birbirinden güzel ve eğlenceli videolar izleyerek geçirmeniz mümkündür. Ayrıca siz de videolar çekerek takipçilerinizle paylaşabilir ve onlarla etkileşim kurarak sosyal yaşamınızı güçlendirebilirsiniz. Likee uygulamasında çektiğiniz videoları diğer sosyal medya platformlarında da paylaşmanız mümkündür. Siz de bu uygulamayı cihazınıza indirip üye olarak Likee dünyasının sizlere sunduğu birbirinden farklı avantajlara ulaşabilir, boş zamanınızı eğlenerek geçirebilirsiniz.